Select Page

Budućnost je Sada

U digitalnom dobu, tehnologija i medicina sve više idu ruku pod ruku, a Srbija nije izuzetak od ovog trenda. Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo inovativnu kampanju koja će promeniti način na koji pratite zdravlje svojih najmilijih – saradnju između Baby FM i DokTOk.

Baby FM – Neprekidno Praćenje Temperature i Terapije

Baby FM je revolucionarni uređaj dizajniran da pruži roditeljima mir i sigurnost kada je u pitanju zdravlje njihove dece. Sa naprednim senzorima i veštačkom inteligencijom, Baby FM kontinuirano meri temperaturu vašeg deteta, detektujući sve promene u realnom vremenu. Ovaj uređaj ne samo da olakšava praćenje temperature, već vam omogućava i da lako pratite terapije, pružajući vam uvid u to kako lekovi utiču na telo vašeg deteta.

Jednostavno korišćenje i intuitivan dizajn čine Baby FM nezamenljivim alatom u svakodnevnom životu roditelja. Zahvaljujući aplikaciji, svi podaci su vam nadohvat ruke, omogućavajući vam da lako delite informacije sa lekarom i pravovremeno reagujete na bilo kakve promene.

DokTOk – Vaš Lekar Uvek na Dohvat Ruke

DokTOk je platforma koja omogućava lako zakazivanje video poziva sa lekarima. U svetu gde je vreme dragoceno, a brz pristup medicinskoj pomoći često ključan, DokTOk vam omogućava da u par klikova dobijete stručni savet ili konsultaciju, bez potrebe da napuštate udobnost svog doma.

Zahvaljujući saradnji sa Baby FM, sada možete direktno iz aplikacije zakazati video poziv sa pedijatrom, koji će imati pristup svim relevantnim podacima o temperaturi i terapiji vašeg deteta. Ovo omogućava lekarima da donesu informisane odluke i pruže vam najkvalitetniju moguću negu.

Digitalizacija Zdravstva – Budućnost je Sada

Ova kampanja digitalizacije zdravstva u Srbiji ima za cilj da unapredi kvalitet zdravstvene nege kroz integraciju naprednih tehnologija u svakodnevni život. Baby FM i DokTOk zajedno stvaraju ekosistem gde su podaci o zdravlju lako dostupni, a lekarska pomoć samo par klikova daleko.

Pozivamo vas da se pridružite ovoj revoluciji u zdravstvu i iskusite sve prednosti koje digitalizacija može da ponudi. Pratite terapije, merite temperaturu i zakazujte video pozive sa lekarom – sve na jednom mestu. Sa Baby FM i DokTOk, budućnost zdravlja je već stigla.

Pratite nas za više informacija i budite deo promene!